Jdi na obsah Jdi na menu
 


Noah a Celest v AHA

18. 4. 2011

Na netu i vnovinách začali řešit Noaha a Celest, ale proč je kurňa nemůžou nechat? Vždyt je to jejich věc!
Tohleto o nich psali v Aha:
 
Celeste a Noah:Nešťastná láska v SuperStar!

 

Vyřazení Noaha Ellenwooda (15) v posledním semifinálovém kole nejvíce oplakala Celeste Buckingham (15). Do svého kolegy se totiž zamilovala, ale soutěž bohužel opustil dřív, než mu stačila své city projevit.
Celeste Buckingham má cestu do finále otevřenou, i když při jejich vystoupeních porotce Paľo Habera nikdy nešetřil kritikou. Postup všakmají ve svých rukou diváci a ti svým rozhodnutím zabránili vzniku dalšího pěveckého páru. To, že nejnovější řada SuperStar svědčí novým vztahům, už dokazuje spojení Petr Ševčík (19) + Monika Povýšilová (18) a Michal Šeps (16) + Alžběta Kolečkářová (19).

Po oznámení postupujících se Buckingham ze svého úspěchu příliš dlouho neradovala. Ihned po ukončení přímého přenosu propukla v pláč. "Ona se do něj zamilovala. Byla nešťastná, že show opustil právě on," prozradil náklonnost Celeste k Noahovi zdroj ze zákulisí serveru Topky.sk A nebyla jedinou dívkou, kterou odchod Noaha vyvedl z míry. Jeho vyřazení emotivně prožívala i moderátorka ČeskoSlovenské SuperStar Tina, kterou musel utěšovat Leoš Mareš.
                                             

ow.jpg

Nyní ve 2.finálovém kolu,kde však už byl Noah pouze jako divák Celeste prohlásila,že nemají  spolu žádný vsah a,že ani ona ani Noah nechtějí být pár.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář